Hoe log ik als docent in met mijn schoolaccount? Hoe log ik als docent in met mijn schoolaccount?

Hoe log ik als docent in met mijn schoolaccount?

Deze code kan je vervolgens activeren via je ELO-account of je Entree-account. Hieronder leggen we uit hoe je dit doet met je ELO-account. Dit kan op twee manieren:

  1. Direct vanuit de ELO
  2. Via http://inloggenvo.malmberg.nl


Direct inloggen vanuit de ELO

Ga naar de ELO van je school en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van je schoolaccount.
Ga naar het docentenmateriaal/lesmateriaal en klik op de link naar de docentlicentie. De eerste keer dat je inlogt wordt er gevraagd om je activeringscode in te vullen. Vul deze in en je bent ingelogd op je docentlicentie. 

Staat de link niet in de ELO of kan je deze niet vinden? Neem dan contact op met de ELO-beheerder van je school. De ELO-beheerder moet voor docenten namelijk de link in de ELO plaatsen via een linkjesservice van de ELO leverancier of hij kan de link handmatig plaatsen. Deze link ziet er als volgt uit: https://toegang.malmberg.nl/EAN. Het EAN verwijst naar de bestelde docentlicentie.

Bijvoorbeeld, een docent heeft de docentlicentie van Biologie voor jou - MAX met EAN 9789402071450 besteld. De link die in de ELO geplaatst dient te worden, is dan: https://toegang.malmberg.nl/9789402071450.

Heeft de ELO-beheerder vragen over het plaatsen van linkjes? Dan kan hij contact opnemen met de ELO-leverancier. Bekijk hier het overzicht met contactgegevens.


Inloggen via http://inloggenvo.malmberg.nl

De snelste manier om toegang te krijgen tot je docentlicentie is via http://inloggenvo.malmberg.nl. Dit is dezelfde pagina als wanneer je naar onze homepagina gaat en rechts bovenin op 'Login' klikt. Let erop dat je de ELO eerst afsluit om een verkeerde koppeling te voorkomen. 

Zoek hier je school of onderwijsinstelling via het zoekveld en klik de juiste optie aan. Je kan je schoollocatie direct voor de volgende keer onthouden door die keuze aan te vinken. Heb je per ongeluk de verkeerde school of onderwijsinstelling geselecteerd? Klik dan op het kruisje om weer terug naar het zoekscherm te gaan.

InloggenDocentELO.gif


Als je verder gaat zie je een inlogscherm van je ELO verschijnen. Log hier in met de inloggegevens van je ELO. Ben je je inloggegevens kwijt of vergeten? Neem dan contact op met de ELO-beheerder van je school.

 

Docentlicentie activeren

Zodra je bent ingelogd, kom je op de startpagina van Malmberg. Klik hier op Activeringscode toevoegen om je docentlicentie te activeren. Vul hier de code in die je per e-mail hebt ontvangen en accepteer de gebruikersvoorwaarden:

licentie_activeren.png

Je hebt je licentie nu succesvol geactiveerd. Klik op Naar het lesmateriaal onder je licentie om in te loggen:

BVJ_Licentie.PNG

Je wordt doorgestuurd naar de online leeromgeving van de methode en kunt direct aan de slag!

Let op: Een activeringscode wordt ook wel een activatiecode of licentiecode genoemd op sommige scholen.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 9 van 56