Welke methodes of edities gaan stoppen en wat zijn de opvolgers? Welke methodes of edities gaan stoppen en wat zijn de opvolgers?

Welke methodes of edities gaan stoppen en wat zijn de opvolgers?

Binnenkort werkt de online leeromgeving van een aantal oudere methodes niet meer vanwege het volgende: de online leeromgeving maakt gebruik van Flash-technologie. Flash wordt eind 2020 wereldwijd stopgezet door Adobe, de leverancier van Flash. De meeste internetbrowsers ontmoedigen nu al het gebruik ervan. Mogelijk stoppen ze al eerder. Hier hebben wij geen invloed op.

Omdat wij de kwaliteit niet meer kunnen garanderen stoppen wij met het uitleveren en ondersteunen van de online leeromgeving. We raden aan om nu al over te stappen naar onze MAX-methodes. Bijkomend voordeel is dat de methode eigentijds en up-to-date is en dat de leerlingen het boek behouden en erin mogen schrijven. Op deze pagina lees je hoe je kunt overstappen naar MAX.

 

Heb je eigen materiaal geplaatst in het platform? Download dit vóór de zomervakantie!

Heb je eigen geuploade materialen geplaatst in het platform, zoals filmpjes, documenten, internetadressen en plaatjes? Dan kun je die vanuit de online omgeving downloaden. Dit doe je door op deze materialen één voor één te klikken met je rechter muisknop, Save As/Opslaan Als te kiezen en lokaal op te slaan. Heb je zelf al lokaal een backup gemaakt, dan hoef je niets te doen. Het is niet mogelijk om een kopie van de leerroutes of presentators te downloaden. Malmberg verwijdert alle geüploade docentmaterialen zodra de zomervakantie overal begonnen is. Hierna is het materiaal niet meer te verkrijgen. Vanaf 1 augustus is er ook geen toegang tot de licentie meer.

Meer weten over het nieuwe platform? Bel 073-6287555 of stuur een mail naar sales.vo@malmberg.nl