Zodra je een docentlicentie bij Malmberg hebt besteld, ontvang je per e-mail een pdf met een activeringscode:

Met deze code activeer je je docentlicentie via je ELO-account of je Entree-account. Je leest hier meer over hoe je inlogt via Entree. Wil je liever inloggen via de ELO? Klik dan hier voor meer informatie.

Inloggen via Entree

Je logt in met je Entree-account in je docentlicentie via onze website: http://inloggenvo.malmberg.nl.

Let op: ben je op dit moment al ingelogd op de ELO van je school? Dan word je automatisch met dit account ingelogd. Log eerst uit bij de ELO voordat je verder gaat.

Word je daarna toch nog via de ELO ingelogd? Log dan in via een andere internet browser of log in via een incognito/priv├ęscherm.

Vervolgens kom je op de inlogpagina van Kennisnet. Klik op Entree-account:

Heb je al een Entree-account? Dan kun je meteen inloggen. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen:

Ben je je gebruikersnaam vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam en doorloop de stappen. Er wordt dan een e-mail verstuurd met je gebruikersnaam.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord en doorloop de stappen. Er wordt dan een e-mail verstuurd met een link waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

Entree-account aanmaken

Heb je nog geen Entree-account? Dan kun je die gemakkelijk aanmaken via de volgende stappen:

• Klik op Entree-account aanmaken.
  • Doorloop de stappen 1 t/m 5.
  • Je ontvangt een activatielink op het door jou opgegeven e-mailadres. Klik op deze link om je Entree-account definitief te activeren.
  • Heb je niks ontvangen? Kijk dan in je ongewenste mail/spam. Als de e-mail daar ook niet staat, kun je het beste contact opnemen met Kennisnet: 088-3212233.

Vervolgens ga je weer naar http://inloggenvo.malmberg.nl. Hier kun je nu inloggen met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Docentlicentie activeren

Zodra je bent ingelogd, kom je op de startpagina van Malmberg. Klik hier op Activeringscode toevoegen om je docentlicentie te activeren. Vul hier de code in die je per e-mail hebt ontvangen en accepteer de gebruikersvoorwaarden:

Je hebt je licentie nu succesvol geactiveerd. Klik op Naar het lesmateriaal onder je licentie om in te loggen:

Je wordt doorgestuurd naar de online leeromgeving van de methode en kunt direct aan de slag!