In het hoofdmenu kies je voor Mijn profiel om je profielgegevens te wijzigen.

1. Profielgegevens

Bij profielgegevens wijzig je via de knop 'Wijzig profielgegevens' je voor- en achternaam.

2. Schoolgegevens

Bij schoolgegevens wijzig je via de knop 'Wijzig schoolgegevens' je school en locatie.

Je kunt kiezen uit scholen en locaties met hetzelfde BRIN-nummer.
Staat je school er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

3. Profielfoto

Wil je een profielfoto toevoegen of wijzigen, dan kan dat ook. Klik op de button onder de profielfoto om een afbeelding te selecteren. Het toevoegen van een foto is niet verplicht.

4. Profiel koppelen

Via Profiel koppelen kun je één of meerdere sociale media-accounts koppelen aan je profiel. Je kunt dan voortaan met die accounts ook inloggen in je docentlicentie via de volgende link: http://[methode].malmberg.nl. Bijvoorbeeld voor Biologie voor jou: http://bvj.malmberg.nl.

Let op: dit geldt allen voor de voortgezet onderwijs methoden, dus niet voor Take care.

5. Klas (Alleen zichtbaar voor leerlingen)

Het onderdeel Klas in Mijn profiel is alleen zichtbaar voor leerlingen of in de Leerlingweergave. Leerlingen kunnen zichzelf via een klascode in de juiste klas plaatsen.

Dat scheelt een extra handeling voor jou als docent. Wil je weten meer weten over de klascode? Hier vind je een uitleg.