De handleidingen vind je bij het tabblad Docentmateriaal van een klas

óf via het tabblad Mijn lesstof, klik op de tegel Docentmateriaal.

De handleidingen zelf vind je vervolgens onder de kop Algemeen.

Methodehandleiding
In de methodehandleiding vind je een uitleg hoe je met de methode kunt werken. De inhoud van de handleiding verschilt per methode.
Het bevat veelal de didactische uitgangspunten, opbouw & kerndoelen van een methode.

Knoppenhandleiding
Alle onderdelen van de online leeromgeving van onze methoden voor het voortgezet onderwijs én Take Care staan beschreven in de knoppenhandleiding. Daarnaast laten we je zien hoe je gebruik maakt van deze omgeving, bijvoorbeeld bij het aanmaken van klassen of het resetten van resultaten.