De toetsen met antwoorden en normering vind je bij het tabblad Docentmateriaal van een klas:

Of via het tabblad Mijn lesstof. Klik op de tegel Docentmateriaal:

In het docentmateriaal vind je verschillende toetsen. Dit verschilt per methode.
We bieden de toetsen aan in word/pdf via een zip bestand. Daarin vind je ook de antwoorden en toetsmatrix.

Kan je het zip bestand niet openen of blijft het bestand laden? Volg dan de volgende stappen:

• Controleer of je internetverbinding goed is.
  • Log daarna uit door rechtsboven op 'Uitloggen' te klikken.
  • Sluit alle internetbrowsers die open staan (Google Chrome, Firefox).
  • Open dan opnieuw de browser en log in op je docentlicentie.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Digitaal toetsen
Digitaal toetsen via de online leeromgeving is op dit moment niet mogelijk.

Wel bieden we in het docentmateriaal Wintoets/Quayn-bestanden aan .

Om de Wintoetsbestanden te kunnen openen heb je het programma Wintoets nodig. Dit is een digitaal toets- en leerprogramma dat door De Rode Planeet ontwikkeld is. Het programma is bedoeld voor het beheren van verzamelingen toetsvragen, gestructureerde leerstof en oefeningen.

De leerstof kun je aanbieden vanaf een harde schijf of online. Wil je vanaf een harde schijf werken? Dan moet je wel eerst het programma Wintoets installeren. Veel scholen hebben een licentie voor dit programma. Hiermee kun je (Win)toetsen via het netwerk op school of online afnemen. Voor meer informatie of vragen kun je terecht op de website van De Rode Planeet.

Met Quayn kun je verschillende vraagtypes maken, itembanken beheren en delen, online toetsen en examens afnemen. Bovendien kun je online alle analyses bekijken. Meer informatie vind je op de website van Quayn.

Adviestoetsen
In de online leeromgeving, is de adviestoets vervangen door een Test jezelf per paragraaf. Lees hier meer over de Test jezelf.