Om te zien wat de resultaten van de Test Jezelf zijn, selecteer je de juiste klas via 'Mijn Klassen'.

Selecteer het tabblad ''Test Jezelf'', je komt bij het resultatenoverzicht van de Test Jezelf trainers:

In dit overzicht kun je de resultaten van je leerlingen bekijken voor de hoofdstukken en paragrafen die een Test Jezelf bevatten.

Daaronder kun je de leerlingen sorteren op voor- en achternaam. Achter elke naam zie je de voortgang van de leerling in de vorm van gekleurde bolletjes:

Je kunt deze uitleg ook terugvinden onder het Info-icoon (i).

De resultaten die je in dit overzicht ziet, zijn altijd actueel. Wanneer je op een bolletje klikt, kun je de gemaakte Test jezelf van die leerling inzien.

De Test Jezelf wordt automatisch nagekeken. Als leerlingen de Test Jezelf nogmaals willen maken, kunnen zij die zelf resetten vanuit hun leerlinglicentie.

Test Jezelf Resetten

Als docent kan je de Test Jezelf niet resetten.
Leerlingen kunnen de Test jezelf opnieuw maken.

Wanneer leerlingen de Test jezelf gemaakt hebben krijgen zij de optie om hem te resetten.
Als een leerling de Test Jezelf opnieuw maakt worden de oude resultaten verwijderd en kun je deze niet meer inzien.

Leerlingen kunnen de Test jezelf resetten zo vaak als ze willen.