Om te zien wat de resultaten van de Versterk Jezelf zijn, selecteer je de juiste klas via 'Mijn Klassen'.
Let op: dit geldt alleen voor de methoden en leerjaren/-niveaus waarin deze trainer is opgenomen. Is dat niet het geval, dan staat dit onderdeel niet bij Mijn klassen.

Klik op het tabblad 'Versterk Jezelf', via dit tabblad kom je bij het resultatenoverzicht van de Versterk Jezelf trainers:

In dit overzicht kun je de resultaten van je leerlingen bekijken per onderwerp en periode. Door op de datum te klikken opent er een agenda:

Selecteer een start- en einddatum. Je krijgt dan direct de resultaten te zien van de gemaakte Versterk Jezelf trainers voor die periode.

Daarnaast kun je de leerlingen sorteren op de volgende manieren:

• Voor- en achternaam
  • Status onderwerpen
  • Aantal gemaakte onderwerpen (#)
  • Bestede tijd

Achter elke naam zie je de voortgang van de leerling in de vorm van gekleurde bolletjes:

Je kunt deze uitleg ook terugvinden onder het Info-icoon (i).

In dit overzicht zie je de laatste resultaten van de leerling (Status onderwerpen), hoeveel trainers de leerling heeft gemaakt (#) en hoeveel tijd de leerling daar aan heeft besteed (Bestede tijd). Ook deze resultaten zijn altijd actueel.

Wanneer je op een leerling klikt, krijg je een kort overzicht te zien van de voortgang van die leerling voor recent aangeraden en zelf gekozen Versterk Jezelf trainers:

Als je meer informatie wilt zien over alle aangeraden en zelf gekozen Versterk Jezelf trainers klik je op ''Naar alle onderwerpen'':

Klik vervolgens op een onderwerp om de resultaten van die Versterk Jezelf in te zien.

De Versterk jezelf wordt automatisch nagekeken door de online methode. Deze trainer kan niet opnieuw gemaakt worden.

Je kunt deze informatie ook terugvinden door op het vraagteken te klikken. Je krijgt dan een handige uitleg over het Versterk Jezelf resultatenoverzicht.