Heb je een leerling die het schooljaar overdoet? Dan kun je zijn gemaakte werk eenvoudig zelf resetten.

Om al het gemaakte werk van vorig schooljaar voor een zittenblijver te resetten, klik je op ''Mijn klassen''.

Klik dan rechts in beeld op ''Klassen bewerken''.

De tegel ''Zittenblijvers beheren'' komt dan tevoorschijn:

Wanneer je hierop klikt, opent aan de rechterkant een scherm waarin je je leerlingen die zijn blijven zitten kunt zoeken op naam. Klik op het groene plusteken rechtsboven de naam van de leerling:

Klik dan op ''Doorgaan'':

Klik vervolgens op Resultaten verwijderen om alle voortgang van het vorige schooljaar te verwijderen:

Let op: dit proces is onomkeerbaar en de resultaten van vorig schooljaar zijn definitief verdwenen.