Nadat de leerlingen opdrachten hebben gemaakt, kunnen zij klikken op "Nakijken" om de opdracht na te kijken.

Na het nakijken kunnen ze de juiste antwoorden ook zien via de knop ''Toon juiste antwoorden''.

Open vragen kan de leerling zelf beoordelen aan de hand van het voorbeeldantwoord:

Je kan er ook voor kiezen om alleen als docent na te kijken.
Dit kun je instellen per paragraaf.
Om de nakijkinstellingen aan te passen klik je de juiste klas aan via ''Mijn klassen''.

Selecteer dan het hoofdstuk en de paragraaf waarvan je de nakijkfunctie aan wilt passen.

Selecteer de tab ''Resultaten'', vervolgens kan je aan de rechterkant van het scherm via de tab ''Wie kijkt na'' de nakijkinstellingen aanpassen.

Om te beginnen met nakijken klik je op een blauw bolletje bij één van de leerlingen uit je klas.

Je ziet nu de antwoorden die de leerling gegeven heeft.
Klik rechtsonder op de knop ''Nakijken'' om de opdrachten na te kijken.

Bovenaan de pagina kun je navigeren naar het ingevulde antwoord van de andere leerlingen in de klas. Zo kun je per opdracht de antwoorden van alle leerlingen in één keer nakijken.

Let op: het is niet mogelijk om als docent opmerkingen te plaatsen bij de gemaakte opdrachten.