De opdrachten die in het boek staan vind je ook terug in het online lesmateriaal onder 'Opdrachten'. Klik op een opdrachtbolletje om die opdracht te openen.

Onder de opdrachten zit een balk met drie knoppen:

• Wanneer een leerling de lesstof nodig heeft bij een opdracht, kan hij deze openen via de knop linksonder.
  • Je kunt eenvoudig navigeren door de opdrachten door de opdrachtlade omhoog te schuiven.
  • Docenten en leerlingen kunnen nakijken via de knop 'Nakijken' rechtsonder in het scherm. Staat deze knop er niet? Dan heeft de docent ingesteld dat alleen hij nakijkt.

Het kan voorkomen dat de volgorde of de vraagstelling  van opdrachten in het online lesmateriaal anders is dan in het werkboek. De reden hiervan is dat niet alle opdrachten (goed) online gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld door een praktijkopdracht of type vraag.