Voor verschillende methodes worden extra actuele opdrachten toegevoegd gedurende het schooljaar.  De methodes die actuele opdrachten bevatten zijn Na Klar, D'accord, All Right, Of Course, Talent, Dilemma en Humboldt. Deze actuele opdrachten kun je openen via je lesmateriaal of via de website van Malmberg. 

Op de actualiteitenpagina's staan videofragmenten, teksten, artikelen of nieuwsberichten met daarbij werkbladen en opdrachten van verschillende niveaus.
Op deze manier kunnen leerlingen die moeite hebben met het lesmateriaal extra oefenen. Leerlingen die de stof al goed beheersen kun je als docent een uitdagende opdracht geven van een hoger niveau.

Bij verschillende actualiteiten zitten ook antwoorden. Wanneer ze niet direct bij de opdrachten staan, kun je in de docenthandleiding inloggegevens vinden om hier toegang tot te krijgen.
Let op: Niet alle opdrachten hebben een antwoordmodel, omdat ze terug te vinden zijn in de bron of omdat het gaat om een eigen mening of invulling. Deze opdrachten zijn dan ook bedoeld om gezamenlijk te bespreken.

Heeft u het antwoord gevonden?