Je kunt de resultaten per paragraaf resetten per leerling, per opdracht of voor de gehele klas. Klik op de Bewerken-knop rechts bovenin om aan de slag te gaan met resetten.

Resetten per opdracht

Je reset resultaten per opdracht via de volgende stappen:

1. Klik het resultatenbolletje aan in de rij van de leerling voor wie je deze opdracht wilt resetten om die te selecteren.

2. Doe dit eventueel voor meerdere, losse opdrachten van verschillende leerlingen om die ook te selecteren.

3. Klik onderaan op Resetten en vervolgens op Bevestigen om alle geselecteerde opdrachten te resetten.

4. Of klik op Selectie ongedaan maken om een andere selectie te maken.

Resetten per leerling

Wil je de resultaten van alle opdrachten van de gehele paragraaf voor één leerling resetten? Volg dan de volgende stappen:

1. Ga met je muis op de leerlingnaam staan.

2. Klik op Selecteer deze rij. De rij wordt nu gehighlight.

3. Klik onderaan op Resetten en vervolgens op Bevestigen om alle opdrachten te resetten.

4. Klik op Selectie ongedaan maken om de rij te deselecteren en een andere selectie te maken.

Eén opdracht resetten voor alle leerlingen

Op dezelfde manier reset je de resultaten van alle leerlingen voor één opdracht van de betreffende paragraaf:

1. Ga met je muis op het opdrachtnummer staan.

2. Klik op het pijltje naar beneden. De rij wordt nu gehighlight.

3. Klik onderaan op Resetten en vervolgens op Bevestigen om deze opdracht voor alle leerlingen te resetten.

4. Klik op Selectie ongedaan maken om de kolom te deselecteren en een andere selectie te maken.

Alle resultaten resetten

Daarnaast kun je de resultaten van alle leerlingen voor alle opdrachten van de paragraaf in één keer resetten:

1. Klik op Selecteer alles.

Alle namen en resultaten worden nu gehighlight.

2. Klik onderaan op Resetten en vervolgens op Bevestigen om deze opdrachten voor alle leerlingen te resetten.

3. Klik op Selectie ongedaan maken om een andere selectie te maken.

Resultaten deselecteren

Heb je een bepaalde selectie gemaakt en wil je een aantal opdrachten daarvan niet resetten? Dan kun je de deze specifieke opdrachten deselecteren door op die resultatenbolletjes te klikken.

Bijvoorbeeld per leerling:

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.